Verslagen

Verslag 20 juli 2013

Frisser dan verwacht. Bewolkt. Voorbereiding voor Q1.

20130720-101259.jpg
Plaats 16 in 1:47,5. Eerste rondes reed ik lage 50’ers. Had geen vrije ronde, dus liet me terugzakken. Gelukkig blijkt de motor weer goed te werken en krijg ik weer vertrouwen in de techniek. Gisteren sensor vervangen.

20130720-104925.jpg

2e kwalificatie
Ik vertrek vroeg naar buiten om snel baan te krijgen. Probeer tempo erin te krijgen. Ik stuit op wat achterblijvers, laat me terugzakken, zet aan, snelle ronde. Zet nog een keer aan: 1:46,0. Ik ga naar binnen. P13.

Lange pauze. Nieuwe banden. Ik ben er klaar voor. Veel bezoekers. Gezellig!

20130720-160749.jpg

17:10 De Race 🙂
Ik sta op plaats 13. Dat is mijn favoriete plek. Voor mijn gevoel blijven de lichten lang op rood. Als ze uitgaan ben ik snel weg. Ik zie Tjalling een wheely maken, ga dus links aan hem voorbij en zit in de kopgroep en kom als 5e het rechte stuk op. Helaas word ik door een aantal rijders ingehaald in de eerste ronde, maar kan in de 2e ronde aansluiten bij de rijders voor me, o.a. Frank de Lange en pitboxbuurman Remo Woudstra.
De ronde gaan voorbij en op het pitbord zie ik mijn plek op de baan naar beneden gaan omdat rijders voor ons van de baan stuiteren. Remo laat me op een moment passeren en ik kan de twee rijders voor me goed volgen, maar helaas niet voorbij komen. In de laatste ronde word ik ingehaald door Arjan van Hooren, die een uitstapje heeft gemaakt in de grindbak. Ik kom als 6e over de finish met een nieuwe PR van 1:44,4.
Doelstelling van vandaag was top-10 kwalificatie, top-8 finish. Het laatste is zeker behaald.

In het algemeen klassement sta ik nu 9e.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.