Verslagen

Verslag 29 september 2012

De laatste race met m’n meisje (de R6 dan he).

Kwalificatietraining 09:54
De baan is nat, dus regenbanden. Ik heb veel vertrouwen in de regen en m’n meisje doet het altijd goed in de regen.
Ik kom gelijk in een groepje terecht. Daardoor wordt het tempo bepaald. Ik ga door het groepje heen en krijg wat vrij baan. Ik bouw het tempo goed op en zie op het pitbord P12 staan (omhoog gehouden door m’n andere meisje). Ik loop op wat andere rijders in, er zijn veel gele vlaggen. Ik krijg toch weer vrije baan. Ik zet aan: P5.
In de laatste ronde maak ik een foutje en uiteindelijk wordt het P9.
M’n maat Alex kwalificeert 23e.

race 1 12:20
Wedstrijd start uiteindelijk wat later. We twijfelen over droog of nat qua banden. Alex en ik kiezen voor droogweerbanden. Nog voor de start besef ik me dat dit de verkeerde keuze is. In de sighting lap zie ik dat de baan helemaal nat is. Ik neem m’n plek in op p9. Ik ben goed weg en doe bewust rustig aan. Na de Strubbe komt het hele veld me voorbij. Ik twijfel nog even of ik zal stoppen, maar besluit de wedstrijd uit te rijden. Ik rijd m’n race alleen.ik zie dat ik uitloop op degene die achter me rijden. Ik finish als 27e.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.